Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro ekonomický systém POHODA



otázka

Po instalaci aktualizace POHODA květen 2010, release 9500 se netiskne rekapitulace DPH na paragonových sestavách "Daňový doklad - paragon" a "Daňový doklad - paragon (s množstvím)". Co mám dělat?

odpověď

Originální paragonové tiskové sestavy v agendách Prodejky, Kasa Online a v modulu POHODA Kasa v aktualizaci květen 2010, release 9500, neobsahují rekapitulaci DPH. Oprava bude uvedena v aktualizaci 9501. Do vydání aktualizace lze nahradit soubory těchto sestav (PHDoklad.txt, PHDokl2.txt) jejich starší verzi, například z verze relase 9407. Soubory sestav je možné stáhnout v archivu zde. Po rozbalení z archivu nahrajte oba soubory do instalační složky Tisk aplikace POHODA - nahraďte/přepište zde uvedené soubory.

V případě, že máte uvedené tiskové sestavy uživatelsky upravené, zvolte po aktulizaci aplikace POHODA při jejich prvním použití volbu "Zobrazit moji verzi, kterou jsem si upravil (tzn. změny originálu se do sestavy nepromítnou" a dále volbu "Vždy použít moji verzi (aktualizovat její datum).", viz. obrázek.

Dialog pro výběr použití uživatelských tiskových sestav po aktualizaci originálu.

Jakmile bude k dispozici aktuzalizace 9501, doporučujeme Vám po její instalaci naopak provést znovu uživatelské úpravy uvedených nových originálních paragonových sestav.

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím