Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro ekonomický systém POHODA



otázka

Při instalaci programu se zobrazilo chybové hlášení "Instalace programu byla přerušena. Nepodařilo se přidat komponentu „Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2017“. Před opětovným spuštěním instalace prosím proveďte aktualizaci systému Windows." Jak postupovat, aby byla instalace úspěšně dokončena?

odpověď

Pro instalaci a provoz produktů společnosti STORMWARE je nutné, aby operační systém obsahoval komponentu Microsoft Visual C++ 2017 Redistributable.

Pokud tato komponenta není při instalaci v systému nalezena, pokusí se instalátor systémovou komponentu přidat a pokračovat v instalaci produktu STORMWARE. Pokud operační systém neobsahuje určité aktualizace, nemůže instalátor tuto komponentu automaticky přidat, a proto se zobrazí chybové hlášení viz výše.

Řešením je spustit automatickou aktualizaci systému Windows a vyčkat, dokud nedojde ke stažení a instalaci opravdu všech aktualizací. Tato operace může vzhledem ke stavu systému Windows vyžadovat stažení velkého objemu dat, které může být časově náročné (především v případě Windows 8 a 8.1) a několik restartování PC.

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím