Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu
Skip Navigation LinksSTORMWARE > Podpora > FAQ > PAMICA > Mzdy > Je možné o...

Otázky a odpovědi pro personalistika a mzdy PAMICA



otázka

Je možné odesílat výplatní pásky e-mailem?

odpověď

Podmínkou pro odeslání výplatní pásky e-mailem je uvedení e-mailové adresy do pole E-mail v agendě Personalistika. Pokud požadujete chránění e-mailu heslem, vyplňte také pole Heslo. Heslo může obsahovat maximálně 12 alfanumerických znaků bez diakritiky.
Po vystavení mezd zvolte tiskovou sestavu Výplatní páska. V dialogovém okně Tisk otevřete výklopný seznam na tlačítku PDF, kde vyberete možnost Zabezpečit PDF heslem. V dalším kroku použijte z tohoto výklopného seznamu volbu Odeslat PDF e-mailem. Hromadné odeslání výplatních pásek více zaměstnancům je možné při zvolení volby Odeslat vše e-mailem. Hromadné odesílání vyžaduje spolupráci s poštovním serverem. Nastavení odesílání pomocí poštovního serveru najdete v agendě Nastavení/Uživatelské nastavení v sekci E-mailový klient.
Hromadně odesílané výplatní pásky můžete před samotným odesláním zkontrolovat, pokud po zvolení povelu Odeslat vše
e-mailem zvolíte povel Uložit do agendy E-maily k odeslání v okně odeslání e-mailu. E-maily se uloží do agendy Soubor/Datová komunikace/E-maily k odeslání. Po provedené kontrole je můžete hromadně odeslat přímo z této agendy.
 

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím