Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro Osobní údaje



Následující odpovědi jsou poskytovány pouze jako obecné informace, nepředstavují právní poradenství a nejsou zamýšleny jako právně závazná vyjádření.

otázka

Kdo má do ekonomického systému POHODA přístup? Umožňuje POHODA zřizování více uživatelských účtů? A umožňuje omezit jednotlivým uživatelům přístup k dílčím údajům?

odpověď

Ano, program POHODA umožňuje zřizování uživatelských účtů. Především na nastavení těchto účtů závisí také to, kdo a v jaké míře má do vašeho informačního systému přístup. Systém přístupových práv je v programu POHODA velmi propracovaný, právě díky němu můžete některým uživatelům omezit přístup k některým operacím či agendám. Jak? V agendě Nastavení/Přístupová práva zapisuje administrátor jednotlivé uživatele a přiděluje jim přístupová práva k dílčím agendám a funkcím programu. Každý uživatel či určitá skupina uživatelů (např. fakturantky) tak může mít své nastavení.

Co se týče osobních údajů zapisovaných do agendy Adresář, tak jednotlivé části kontaktního údaje jsou v programu POHODA považovány za jeden nedělitelný záznam – ten je viditelný všem uživatelům, kteří mají do agendy Adresář přístup.

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím