Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro ekonomický systém POHODA



otázka

Po instalaci nové verze POHODA Říjen 2011, release 9900, nemohu tisknout svoji upravenou tiskovou sestavu "Daňový doklad" nebo "Daňový doklad v cizí měně". Při pokusu o tisk/náhled se zobrazí dialog "Převod políček databáze" a pokud ho odkliknu, tak se v sestavě zobrazují texty "Neznámé pole!". Co mám dělat?

odpověď

V nové verzi aplikace POHODA došlo k vylepšení tisku paragonových daňových pokladních dokladů. Změna byla aplikována také na standardní tiskové sestavy. Pokud tedy máte upravené tiskové sestavy "Daňový doklad" nebo "Daňový doklad v cizí měně", je nutné u těchto sestav provést jednoduchou automatickou opravu. Postup je následující:

Převod políček databáze pro sestavu Daňový doklad ve verzi 9900.

  1. Zvolte náhled na svoji upravenou sestavu. Objeví se dialog "Převod políček databáze".
  2. Ve výklopném poli "převést na" zvolte hodnotu qHOpol. (viz. obrázek).
  3. Stiskněte OK.

Zobrazí se náhled sestavy. V okně náhledu spusťte REPORT Designer. Znovu se zobrazí dialog "Převod políček databáze". Zopakujte tedy znovu kroky 1 až 3 a poté uložte tiskovou sestavu (CTRL+S). Ukončete aplikaci REPORT Designer.

Tím je úprava hotová. Stejný postup zopakujte pro všechny tiskové sestavy, které máte upravené z originální tiskové sestavy "Daňový doklad" (Daňový doklad v cizí měně) v agendě Pokladna.

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím

Podobné otázky