Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro ekonomický systém POHODA



otázka

Po aktualizaci programu POHODA Červen 2008 dochází při náhledu tiskové sestavy Výdejka ze skladu k převodu políček databáze. Jak mohu tuto tiskovou sestavu zobrazit korektně?

odpověď

V agendě Výdejky u tiskových sestav Výdejka ze skladu, Výdejka ze skladu v cizí měně, Výdejka ze skladu v cizí měně (anglicky), Výdejka ze skladu v cizí měně (německy) a Protokol o likvidaci zásob zvolte náhled uživatelské tiskové sestavy. Jakmile program zobrazí dialogové okno Převod políček databází. Zapamatujte si, které pole chce program REPORT Designer převést, a hlášení potvrďte. Následně dojde k otevření programu REPORT Designer, kde je nutné znovu potvrdit hlášení o převodu databázových polí. Poté vyhledejte požadované pole, které program REPORT Designer nabízel k převodu (jedná se o původní pole qSKPVvnak.Stext nebo qSKPVvnak.STextPol). Pokud tato pole najdete, klikněte na ně pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti.

Vlastnosti databázového pole

Dojde k otevření dialogového okna Vlastnosti objektu, kde je nutné vyhledat aktuální názvy polí (qSKPVvnak.sStext nebo qSKPVvnak.spStext). Jakmile naleznete aktuální pole, potvrďte OK. Následně by nemělo docházet k hlášení ohledně převodu databázových polí.

Dialogové okno Vlastnosti objektu


Přehled databázových polí, které je nutné v programu REPORT Designer přévést na aktuální.

 

Původní název pole Aktuální název pole
qSKPVvnak.Stext qSKPVvnak.sStext
qSKPVvnak.STextPol qSKPVvnak.spStext

 

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím