Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro ekonomický systém POHODA



otázka

Zaúčtoval jsem několik cestovních příkazů. Nyní potřebuji u několika z nich zrušit zaúčtování. Je možné hromadně zrušit zaúčtování u několika cestovních příkazů najednou?

odpověď

Ano, je možné zrušit zaúčtování hromadně u více cestovních příkazů. Nejdříve je však nutné vybrat si cestovní příkazy, u kterých zaúčtování chcete zrušit – tyto cestovní příkazy například označte dvojklikem levým tlačítkem myši, následně klikněte do záhlaví sloupce X a z dynamických záložek zvolte záložku Moje označené. Program POHODA vyfiltruje pouze označené cestovní příkazy. 

U takto vybraných cestovních příkazů zvolte nabídku Záznam/Zaúčtování příkazů... Program POHODA zobrazí průvodce
pro zaúčtování cestovních příkazů. V tomto průvodci zatrhněte volbu Zrušit zaúčtování cestovních příkazů a poté volbu Všechny vybrané cestovní příkazy, zvolte povel Další. Na další straně průvodce můžete zvolit, zda chcete zrušit zaúčtování záloh a zda chcete zrušit zaúčtování cestovních náhrad. Následně klikněte na povel Další a zobrazí se výsledek zpracování.
Doklady, které byly vytvořeny předchozím zaúčtováním příkazů, je nutné z jednotlivých agend vymazat ručně, popř. upravit položky vytvořených dokladů. Informace o dokladech naleznete na poslední straně průvodce. 

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím