Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro Mobilní aplikace



otázka

Lze synchronizaci dat s aplikací mPOHODA spouštět automaticky?

odpověď

Výměnu dat mezi programem POHODA a aplikací mPOHODA můžete provádět i automaticky. Tuto funkci využijete v případě, kdy chcete provádět přenos dat mezi aplikacemi pravidelně a v konkrétní dobu. Postačí pomocí parametrů načasovat spuštění programu POHODA, například pomocí naplánované úlohy, která je součástí operačního systému.

Úpravou příkazu můžete ovlivnit způsob provedení synchronizace pro rozdílovou synchronizaci a pro úplnou synchronizaci dat. 


Spuštění rozdílové synchronizace dat
Příkazová řádka pro povel “Synchronizovat data od poslední komunikace“ bude vypadat takto:
\Pohoda.exe /mPohoda "uživatel" "heslo " "jednotka"

Spustí se přenos, během kterého dojde k přidání nových záznamů a přenesení změn stávajících záznamů, které vznikly od poslední komunikace.

Konkrétní příklad pro povel “Synchronizovat data od poslední komunikace“ u řady POHODA SQL a E1: C:\Pohoda\Pohoda.exe /mpohoda "admin" "1234" " StwPh_12345678_2017"
Konkrétní příklad pro povel “Synchronizovat data od poslední komunikace“ u řady POHODA MDB: C:\Pohoda\Pohoda.exe /mPohoda "admin" "1234" "12345678_2017.mdb"



Spuštění úplné synchronizace dat
Příkazová řádka pro povel “Synchronizovat všechna data“ bude vypadat takto:
\Pohoda.exe /mPohoda:f "uživatel" "heslo " "jednotka"

Při tomto typu přenosu se provede odeslání všech dat určených k sehrávání mezi programem POHODA a aplikací mPOHODA. V praxi tak dojde ke kompletnímu přenesení všech záznamů mezi programem POHODA a aplikací mPOHODA. V případě dokladů se do programu naimportují pouze ty, které ještě nejsou v programu POHODA obsaženy.

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím