Zhlédněte naši minisérií videí, jak vést v Pohodě plnohodnotnou prodejnu

Otázky a odpovědi pro Mobilní aplikace



otázka

Registroval jsem se v aplikaci mPOHODA, ale po přihlášení se na mobilním zařízení se zobrazuje hláška, že nebyla nalezena žádná firma. Jak ji vytvořím?

odpověď

Po vytvoření registrace ve webovém rozhraní aplikace a potvrzení registračního e-mailu je nutné nejprve založit firmu, ve které budete vystavovat doklady. To lze provést třemi způsoby:

  1. Po přihlášení se přes webové rozhraní se zobrazí průvodce založením nové firmy. Vyplňte potřebné údaje a po uložení nastavení bude firma připravena k vystavení prvního dokladu.
  2. Novou firmu můžete založit také přímo z programu POHODA.
  3. Pokud jste se do aplikace zaregistrovali, abyste se mohli připojit k již existující firmě (např. obchodní zástupce se chce připojit k firmě svého zaměstnavatele; účetní chce být uživatelem firmy svého klienta), nezakládejte v aplikaci mPOHODA novou firmu, ale vyčkejte na zaslání pozvánky do dané firmy.

Poté, co je firma v aplikaci mPOHODA vytvořena, resp. přijali jste pozvánku do firmy se následně přihlaste do aplikace na mobilním zařízení, kde se již nabídne k otevření firma, jejímž jste uživatelem.

 

Pomohla Vám tato odpověď?   Ano Ne Nevím

Podobné otázky